Ο Αλέξης Τσίπρας πάει στο Αγιο Ορος [εικόνες]

Επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Οπως αναφέρει το romfea.gr ο Πρωθυπουργός έστειλε σήμερα επιστολή στην Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, η οποία με την σειρά της κάλεσε τους αντιπρόσωπους των 20 Μονών «εις έκτακτον συνεδρίαν», για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Πληροφορίες του romfea.gr αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Άγιον Όρος για 1.5 ημέρα σχεδόν, αφού το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η  επίσκεψη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί «σύντομα» και συγκεκριμένα λίγο πριν ή λίγο μετά την Σύνοδο Κορυφής στο Ταλίν της Εσθονίας, που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το romfea.gr και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αφιχθεί στο Άγιον Όρος, μετά από πρόσκληση της Ι.Μ. Παντοκράτορος για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που ολοκληρώθηκε φέτος.

Επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν αντιδράσεις από ομάδα Αγιορειτών, οι οποίες θα κορυφωθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας.

Από παλαιότερη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Αγιο Ορος- Φωτογραφίες: EUROKINISSI/AMEN.GR


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!