Στην καινούργια γηπεδάρα της Ατλέτικο ο τελικός του Champions League 2019

Δεν είναι επίσημο από την UEFA, αλλά το ραδιόφωνο της «Marca» το κυκλοφόρησε ως αποκλειστική είδηση. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο τελικός του Champions League για το 2019 θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη και πιο συγκεκριμένα στο στολίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ολοκαίνουργιο «Wanda Metropolitano» που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη αγωνιστική, θα υποδεχτεί τους φιναλίστ του επόμενου τελικού, καθώς νίκησε στη διεκδίκηση το επίσης εντυπωσιακό «Ολυμπιακό στάδιο» του Μπακού. Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν όμως θα παιχτεί αντίστοιχα ο τελικός του Europa League της ίδιας χρονιάς.

Θα είναι η πρώτη φορά που στην έδρα της Ατλέτικο θα διεξαχθεί ένα τόσο μεγάλο ραντεβού, καθώς σε εκείνη της Ρεάλ έχει συμβεί τέσσερις φορές (1957, 1969, 1980, 2010), άλλες δύο φορές στη Βαρκελώνη (1989, 1999), αλλά και μία φορά στη Σεβίλλη (1986).

 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!