#elateoraiokastro -Με μουσική βραδιά και παραδοσιακό γλέντι αποχαιρετάμε τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του δήμου μας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
#elateoraiokastro -Με μουσική βραδιά και παραδοσιακό γλέντι αποχαιρετάμε τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του δήμου μας 

Με μουσικές θα πλημμυρίσει το βράδυ του Σαββάτου ο αύλειος χώρος του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Ο Γιάννης Γεωργιλάς θα μας ταξιδέψει τραγουδώντας τραγούδια του επερχόμενου δίσκου του, καθώς και διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών. Μαζί του θα είναι ο Βασίλης Πρατσινάκης και ο Στέφανος Στεφανόπουλος. Η εκδήλωση ξεκινά στις 20.30.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 19.00 σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου αθλητικού κέντρου όπου θα συμμετάσχουν πολιτιστικοί σύλλογοι του δήμου μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απολαύσουμε την ορχήστρα  «Χάλκινα Ηχοχρώματα» και την ορχήστρα των Κωστή Κυριτσάκη και Μάριο Μπορμπουδάκη ενώ οι πολιτιστικοί σύλλογοι του διευρυμένου δήμου μας θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από τον τόπο τους.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι όπου όλοι μαζί θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!