Γυναικεία χορωδία Eu Choralis: Ξεκινά η νέα καλλιτεχνική περίοδος


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                          


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ EU CHORALIS
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

Ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου 2017-2018 της Γυναικείας Χορωδίας Eu Choralis του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου. Η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis, η οποία ιδρύθηκε το 2010,  έχει μια σημαντική πορεία και εξέλιξη στα μουσικά δρώμενα του Ωραιοκάστρου αλλά και στα χορωδιακά πράγματα σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Το χορωδιακό σύνολο Eu Choralis πραγματοποιεί πρόβες υψηλού επιπέδου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μουσικής Άννας Γεράση και τη διεύθυνση του μουσικολόγου Αντωνίου Κωνσταντινίδη. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει λόγια ευρωπαϊκή και ελληνική μουσική, θρησκευτική μουσική μεγάλων μουσουργών αλλά και χορωδιακά έργα σύγχρονων,  ξένων και Ελλήνων συνθετών. Μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει σημαντικό πολιτιστικό έργο στο Ωραιόκαστρο και αλλού με την παραγωγή και εκτέλεση σημαντικών συναυλιών αλλά και συμμετοχές σε αφιερώματα και φεστιβάλ, όπως στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αν έχετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε σε ένα μουσικό σύνολο με ένα τρόπο δημιουργικό αλλά και ψυχοθεραπευτικό, τότε σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον θαυμαστό κόσμο της χορωδιακής μουσικής. Η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis προγραμματίζει για την φετινή καλλιτεχνική σεζόν εμφανίσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ εντός και εκτός των τοιχών! Για την συμμετοχή στο σχήμα ΔΕΝ απαιτείται γνώση μουσικής.
Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6:30-8 το απόγευμα στην ζεστή αίθουσα προβών, στον όροφο του Πνευματικού μας Κέντρου πίσω από την εκκλησία.
Όσες ενδιαφέρονται μπορούν να έρθουν από κοντά να τα πούμε ή να επικοινωνήσουν μαζί μας με τους εξής τρόπους:
ü Με inbox στην σελίδα @oreokastro.choral.ensembles των Συνόλων μας στο facebook.
ü Τηλεφωνικά στο 697 619 3473 για επικοινωνία με την χοράρχη και υπεύθυνη των Συνόλων, κ. Άννα Γεράση.Σας περιμένουμε γιατί…
ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!

#seraprojects2017_2018


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!