Ο νικητής της Eurovision εξηγεί τι συμβαίνει με την υγεία του και συγκινεί -«Παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη» [βίντεο]

Οτι δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα με την υγεία του επιβεβαίωσε ο Πορτογάλος νικητής της Eurovision, Σαλβαδόρ Σομπράλ, στέλνοντας όμως το μήνυμα ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. 

Ο Σομπράλ απευθύνθηκε μόνος του στους φαν του, μέσω ενός βίντεο στο Youtube, για να τους εξηγήσουν πώς έχουν τα πράγματα. 

Αφού ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες του συναυλίες, εξήγησε ότι θα πρέπει να αφήσει για κάποιο καιρό στη μουσική, ώστε να εστιάσει στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του. «Θα αποσυρθώ προκειμένου να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη» είπε και εξήγησε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό. «Αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν, αλλά θα είμαι δυνατός» λέει στο συγκινητικό βίντεο, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους. 

Την ερχόμενη Παρασκευή θα δώσει την τελευταία του, αποχαιρετιστήρια συναυλία του στο Κασκάιας. «Θα είναι όμορφα, θα είναι μεν ένα αντίο αλλά ένα προσωρινό αντίο» και πρόσθεσε:«Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική μου ζωή, και να μη μου κάνει πολλές ερωτήσεις. Είναι δύσκολο για μένα και για τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ας είμαστε ειλικρινής, αναφέρομαι κυρίως σε κάποια σκανδαλοθηρικά περιοδικά που έγραψαν ότι μου μένουν μόνο τρεις μήνες ζωής». 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!