Νέα αλλαγή στο Facebook προκαλεί αντιδράσεις

Μια νέα λειτουργία που πρόσφατα άρχισε να δοκιμάζεται στην εφαρμογή του Facebook έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις σε πολλούς χρήστες της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης -κι όχι μόνο...- στον πλανήτη, με δύο δισεκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία αυτή ρωτά τους χρήστες αν θα ήθελαν να βρεθούν με άλλους χρήστες του Facebook με τους οποίους είναι ήδη «φίλοι», και αν οι χρήστες το δεχθούν, τους παροτρύνει να αρχίσουν μια συζήτηση στο Messenger.

Η συγκεκριμένη λειτουργία βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και ήδη κάποιοι χρήστες έχουν αρχίσει να αποκαλούν το Facebook ως... προξενήτρα και να το συγκρίνουν με πλατφόρμες γνωριμιών, όπως το Tinder.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παραδέχθηκε ότι το Facebook όντως δοκιμάζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ενώ δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη νέα αλλαγή στο Facebook σημείωσε ότι δεν του παρουσίασε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

Ωστόσο, η νέα αυτή προσθήκη/λειτουργία έχει προκαλέσει, όπως προαναφέρθηκε, αντιδράσεις σε χρήστες που την έχουν δει, καθώς σημειώνουν ότι οι πιθανές συναντήσεις, ιδίως με αγνώστους μπορούν να καταλήξουν σε... ναυάγιο ή ακόμα χειρότερα να μην γίνουν ποτέ.

Πηγή: topontiki.gr 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!