H Ίρμα πλήγωσε τον παράδεισο του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο Μπράνσον ανήρτησε στο twitter φωτογραφίες από τις καταστροφές που υπέστη το νησί Νέκερ, το οποίο και του ανήκει.

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι καταστροφές που προκάλεσε η Ίρμα σε κτήρια και βλάστηση, ενώ, όπως αναφέρει και σε επιστολή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των επιχειρήσεών του, οι τηλεπικοινωνίες στις Παρθένες Νήσους έχουν ως επί το πλείστον, καταρρεύσει.

Σύμφωνα με τον Βρετανό επιχειρηματία, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στα νησιά έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους και είναι απαραίτητη η αρωγή των πολιτών προκειμένου να μπορέσουν να ανακάμψουν από την καταστροφή.

Όπως αναφέρει, η εταιρεία του έχει αναλάβει τον συντονισμό των δράσεων για την ανάκαμψη των νήσων και τον πολιτών, ενώ καλεί τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά στις προσπάθειες.

Ο ίδιος, τονίζει πως πρόκειται να έχει σειρά επαφών με κυβερνήσεις, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της ανοικοδόμησης, μετά τις οποίες θα επιστρέψει στις Παρθένες Νήσους για να συνεχίσει το έργο της προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας.

Much of the buildings and vegetation on Necker has been destroyed or badly damaged. But British Virgin Islands Hurricane #Irma story is not about Necker - it is about the tens of thousands of people who have lost their homes and their livelihoods. @virginunite is coordinating aid to local BVI families & communities affected - please donate to help http://www.virgin.com/unite/bvi-community-support-appeal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Branson (@richardbranson) στις


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!