Άρχισαν οι προπαραγγελίες για το iPhone 8 και iPhone 8Plus

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και για το iPhone10, το οποίο αναμένεται στην αγορά στις 3 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη συσκευή που ...ξεκλειδώνει με ένα βλέμμα και δεν έχει κεντρικό κουμπί (home button).

Για τα iphone 8 και iPhone 8Plus οι συνδρομητές Cosmote μπορούν να προπαραγγείλουν συσκευή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cosmote.gr και germanos.gr με προτεινόμενες τιμές από 859 έως 1.159 ευρώ.

Αντίστοιχα ο συνδρομητές Vodafone μπορούν να τα προπαραγγείλουν στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Apple-iPhone-8, ενώ όσοι θέλουν να αποκτήσουν το iPhone X, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=1741

Τα iPhone 8 & 8 Plus θα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και το vodafone.gr στις 29 Σεπτεμβρίου, στα 64GB και 256GB και με προτεινόμενες λιανικές τιμές από 859 ευρώ έως 1169 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και γκρι. Το νέο iPhone X θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου στα 64GB και 256GB σε ασημί και γκρι.

Οι προπαραγγελίες για τη γενιά των iPhone ξεκίνησαν και στη WIND και μπορούν να γίνουν στο https://www.wind.gr/gr/forms/iphone-form-endiaferontos/ καθώς και στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Οι προτεινόμενες τιμές ξεκινούν από τα 859 ευρώ για τη συσκευή iPhone 8 64GB και 1.049 ευρώ για τα 256GB. Για το iPhone Plus οι τιμές ξεκινούν από τα 979 για τα 64 GB και φτάνουν τα 1.159 ευρώ για τα 256GB.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!