Όλα όσα ξέρουμε για το νέο iPhone

Το όνομα του νέου iPhone, δημοσίευσαν δύο ιστοσελίδες, στις οποίες δόθηκε από "ανώνυμη πηγή" και πρόσβαση στο νέο λειτουργικό, όπως αναφέρει το BBC, το οποίο κατάφερε να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Πηγή, μέσα από την apple έδωσε στις δύο ιστοσελίδες (99to5Mac και MacRumors) υπερσυνδέσμους με τον κωδικό για το κατέβασμα του λειτουργικού απευθείας από τους server της εταιρείας, ανέφερε ο blogger Τζον Γκρούμπερ στο ZDNet, προσθέτοντας πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή στην ιστορία της Apple.

To iPhone X, αναμένεται να περιλαμβάνει οθόνη OLED, βελτιωμένη τεχνολογία αφής και ασύρματη φόρτιση. Η οθόνη φαίνεται πως θα αποτελεί το ακριβότερο εξάρτημα του νέου μοντέλου, η τιμή του οποίου αναμένεται να αγγίξει τα 1.000 δολάρια.

Το Home button και η αναγνώριση αποτυπωμάτων πρόκειται να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν από έλεγχο κινήσεων, αναφέρει το Bloomberg, συμπληρώνοντας πως η αναγνώριση αποτυπωμάτων μπορεί να ενσωματωθεί στην οθόνη.

Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με το διεθνές οικονομικό πρακτορείο, θα αναγκάσουν τους χρήστες να "επανεκπαιδευτούν" στην χρήση του iPhone τους.

Τα αποκαλυπτήρια θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω livestreaming, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Πληροφορίες: ZDNet Φωτογραφία:AP Photo/Marcio Jose Sanchez


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!