Κατάρες Καρανίκα: «Στα τσακίδια Εldorado και να μην στεριώσεις πουθενά»!

Απίστευτη δήλωση μέσω facebook έκανε ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, για την αποχώρηση της Eldorado Gold.

Λίγο αργότερα βέβαια μάλλον μετάνιωσε τα όσα έγραψε και κατέβασε την ανάρτηση από το facebook.

Την ώρα που ένας εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της χώρας φεύγει από την Ελλάδα και περίπου 2.400 εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, ο κ. Καρανίκας έγραψε στο Facebook: «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά». Μάλιστα, κάλεσε τους κατοίκους να βγουν στους δρόμους. 

«Η Εl Dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο... της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτού του "έργου" και να στηρίξει της έξοδό της από τη χώρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακίδια Εl Dorado και να μην στεριώσεις πουθενά», έγραψε συγκεκριμένα ο σύμβουλος στρατηγική ςτου πρωθυπουργού.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, η ανάρτησή του εξαφανίστηκε από το facebook.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!