Ξανά στον αέρα το Mega: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα» (vid)

Το Mega δίνει ενημερωτικό παρών, μετά από ένα χρόνο σιωπής. Στις 9:13 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017, το ειδικό σήμα για την έκτακτη εκπομπή ακούστηκε από τις τηλεοράσεις. Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Mega έβγαλαν στον αέρα την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Στο στούντιο ήταν η Λίνα Δρούγκα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Λίνα Δρούγκα.

Πηγή: zappit.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!