O Mπιλ Γκέιτς ζητάει συγγνώμη για μια «ατέλεια των Windows»

Στο συνέδριο του Bloomberg «Global Business Forum», ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Carlyle Group, David Rubenstein, ζήτησε από τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, να απαντήσει σε μία από τις πιο διασκεδαστικές ερωτήσεις της ψηφιακής εποχής: Γιατί χρειάζονται τρία πλήκτρα (Ctrl + Alt + Delete) για να κάνεις log in ή να κλειδώσεις έναν υπολογιστή με Windows, και αν πιστεύει ότι αυτό ήταν μια καλή ιδέα.

 

Ο ιδρυτής της Microsoft φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση και απάντησε στην προβοκατόρικη ερώτηση με τη φράση «αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το έκανα ένα μόνο πλήκτρο», ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη από τους χρήστες.

 

Όμως, όπως πρόσθεσε, δεν μπορείς τώρα να επιστρέψεις και να αλλάξεις ακόμα και κάτι τόσο μικρό, γιατί τίθενται άλλες λειτουργίες σε κίνδυνο.

 

Ο Γκέιτς είχε αναφερθεί στο ζήτημα και το 2013, ρίχνοντας την ευθύνη στην ΙΒΜ επειδή «ο τύπος που έκανε το σχεδιασμό πληκτρολογίου της IBM δεν ήθελε να μας δώσει το δικό μας πλήκτρο».


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!