Κεντροαριστερά: Ποια εταιρεία τείνουν να επιλέξουν για την online ψηφοφορία -Σε εξέλιξη η επιτροπή Αλιβιζάτου

Με στόχο να ολοκληρωθούν απόψε τα διαδικαστικά με την επιλογή των εταιρειών που θα αναλάβουν το τεχνικό κομμάτι της ψηφοφορίας για την εκλογή αρχηγού της Κεντροαριστεράς συνεδριάζει αυτή την ώρα η επιτροπή Αλιβιζάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στην επιτροπή ο Νίκος Αλιβιζάτος ενημέρωσε τα μέλη ότι είχε δύο απαντήσεις θετικές από τις 5 εκ των 6 εταιρειών που ανταποκρίθηκαν.

Η μία, είναι της Singular το κόστος της οποίας ωστόσο θεωρείται απαγορευτικό, καθώς προσεγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Η δεύτερη είναι της OTS η οποία έκανε μια προσφορά περί τις 300.000 ευρώ μαζί με προσφορά για τα τάμπλετς. Ωστόσο, όπως έλεγαν πηγές της επιτροπής, προσφορά για τα τάμπλετς έχει κάνει και η Wind η οποία θα αναλάβει το hardware της ψηφοφορίας. Ετσι, πηγές από υποψηφίους εκτιμούν ότι αν υπάρξει συνδυασμός Wind και OTS μπορείνα προκύψει συνολική λύση κόστους 300-350 χιλιάδων ευρώ.

Ως προς τον χρόνο, οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι δεν φαίνεται να χρειάζεται να φύγουμε από την ημερομηνία που είχε αρχικώς προγραμματιστεί, για 5 Νοεμβρίου, ίσως να απαιτηθεί μια παράταση μίας ή δύο εβδομάδων για τις τεχνικές δοκιμές και την παράδοση των τάμπλετς.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 18:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια και λόγω υποχρεώσεων των υποψηφίων ο κ. Αλιβιζάτος υπόσχεται ότι δεν θα διαρκέσει πάνω από δύο ώρες. Επίσης ο κ. Αλιβιζάτος ζητά να οριστεί συντονιστής Τύπου.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Αλιβιζάτου στους υποψηφίους:

Προς τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Έλαβα εμπροθέσμως απαντήσεις από 5 από τις εταιρίες πληροφορικής στις οποίες απευθύνθηκα την περασμένη Τρίτη (6 συνολικά) και, ως εκ τούτου, μπορούμε να προχωρήσουμε.

Η συνεδρίασή μας, όπως σας έχω ήδη ειδοποιήσει, θα γίνει αύριο, 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00. Λόγω του μεγάλου πλέον αριθμού των συμμετεχόντων και για περισσότερη άνεση, έχω κλείσει την αίθουσα “Πλάτων”, στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια, οδός Πανεπιστημίου 52. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση υποψηφιοτήτων.

2. Προσφορές εταιριών πληροφορικής

3. Ανάθεση καθηκόντων σε συντονιστή τύπου.

Έχω υποσχεθεί σε ορισμένους από σας, που είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις το βράδυ της Παρασκευής, ότι η συνεδρίαση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 2 ώρες.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,

Ν.Κ. Αλιβιζάτος


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!