Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του ΠΑΜΑΚ στην απάντηση του Πάνου Καμμένου στο Seleo για τα ναρκωτικά στα ΑΕΙ

Το ΠΑΜΑΚ με ανακοίνωση του, ζητά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, να ανασκευάσει τα όσα είπε, όταν απάντησε στην ερώτηση του Seleo, στην σημερινή συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη.

 

Στην σημερινή συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της 82ης ΔΕΘ, ζητήσαμε από τον Πάνο Καμμένο να σχολιάσει την απόφαση του ΑΠΘ να ζητήσει δικαστική και αστυνομική συνδρομή για την διακίνηση και χρήση ναρκωτικών μέσα στους χώρους του ΑΠΘ. Ο Πάνος Καμμένος, απάντησε αρχικά στην ερώτηση αυτολεξεί: «διακίνηση πρέπει να υπάρχει μεγάλη στο ΠΑΜΑΚ, ιδίως εκεί που κάνουν τις μετρήσεις των κομμάτων, αλλιώς δεν δικαιολογείται». 

Αυτή η τοποθέτηση, του Πάνου Καμμένου, έστω κι αν κάποιοι την θεώρησαν χιουμοριστική, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ, καθώς θεώρησαν πως «δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός. Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό».

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα ναρκωτικά στα ΑΕΙ, δήλωσε ότι «στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση και ειδικά εκεί που κάνουν τις μετρήσεις των κομμάτων, αλλιώς δεν εξηγείται…».

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θεωρούν ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός.

Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. υπουργός θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης τύπου:


Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!