Το μεγαλειώδες φινάλε στο σόου του Versace -Η αφρόκρεμα των 90s στην πασαρέλα [βίντεο]

Eνα φινάλε που θα μείνει στην ιστορία της μόδας παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο σόου του οίκου Versace στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Η Naomi Campbell, η Helena Christensen, η Cindy Crawford, η Claudia Schiffer και η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni, έκλεισαν το σόου παραδίδοντας στα νεαρά μοντέλα μαθήματα μόντελινγκ.

«Επειδή περπατούν μαζί στην πασαρέλα, διαφωνούν για το ποια θα μπει στη μέση, όπως και τον παλιό καλό καιρό», δήλωσε η Donatella Versace στα παρασκήνια.

Το φινάλε του σόου ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Gianni Versace, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 20 χρόνια στο Μαϊάμι. Για να τιμήσει τον ιδρυτή, η αδελφή του, Donatella, αναβίωσε vintage εκδόσεις των prints, στρατολόγησε την αρχική ομάδα του Versace, έβαλε το Freedom του George Michael στα μεγάφωνα και έστειλε έναν στρατό όμορφων γυναικών, ηλικίας 50 (Cindy, Carla), 40 (Naomi), 30 (Anja Rubik, Caroline Trentini), 20 (Binx Walton, Gigi Hadid) και την έφηβη Kaia να περπατήσουν στην πασαρέλα.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με το μεγαλειώδες φινάλε στο Bovary.gr


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!