Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά η δολοφονία του 39χρονου Αλβανού στη Γλυφάδα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά φαίνεται να οφείλεται η εκτέλεση του 39χρονου Αλβανού σε κέντρο διασκέδασης στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι εκτελεστές ήταν μισθωμένοι δολοφόνοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κάποια υπόθεση ναρκωτικών, αφού το θύμα ήταν σεσημασμένο. Αρχικά την έρευνα είχε αναλάβει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ωστόσο μετά τις νέες εξελίξεις την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής 
 
Η συγκεκριμένη δολοφονική και μαφιόζικη επίθεση πάντως προσιδιάζει αρκετά στην δολοφονία που είχε γίνει έξω από το μαγαζί «Μαμάκας» στο Γκάζι το 2011. Τότε ένας άγνωστος δράστης είχε στήσει ενέδρα σε δύο άντρες τους οποίους πυροβόλησε έξι με επτά φορές με πιστόλι εννέα χιλιοστών. Εκείνο το διάστημα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!