Θρίλερ και αγωνία στη Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση 47χρονης μητέρας

Μυστήριο και αγωνία στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 47χρονης γυναίκας, μητέρας ενός παιδιού, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν εδώ και τέσσερις ημέρες.

 

Η καθηγήτρια Μαθηματικών Βάια Οικονόμου χάθηκε από την Παρασκευή, οπότε και μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα της και την αδελφή της στο τηλέφωνο.

 

Σύμφωνα με ανθρώπους που τη γνωρίζουν, η 47χρονη που διαμένει στο Κορδελιό, μητέρα μιας 6χρονης κόρης, βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις και η προσωρινή επιμέλεια που ασκεί ο σύζυγος στην κόρη, της είχαν προκαλέσει μεγάλη ψυχολογική πίεση.

 

Η αδερφή της, δήλωσε στο protothema.gr, ότι η Βάια θα συναντούσε το Σάββατο την 6χρονη κόρη της στη Χαλκιδική, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού. Αυτό κάνει τους συγγενείς της να ανησυχούν πολύ. Στο σπίτι της βρέθηκαν το πορτοφόλι, το κινητό της, η ταυτότητά της αλλά και το αυτοκίνητό της.

 

Για τη 47χρονη έχει εκδοθεί silver alert  από την Αστυνομία.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!