ΑΡΗΣ: Έπαιξε καλό μπάσκετ και κέρδισε την Ναντέρ 70-62 [video]


Παιζοντας όμορφο μπασκετ κατα διαστήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και έχοντας καλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα αλλά και στα τρίποντα ο ΑΡΗΣ πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο δεκάλεπτο και το αύξησε στους 10 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου.
Με υπομονή στην επίθεση εύρισκε εύκολα το ελεύθερο σουτ με αποτέλεσμα να πετύχει αρκετούς εύκολους πόντους. Βασιλόπουλος με 8 π, Αθηναίου με 7π, Petway με 6 π και Vaughn 6π οι σκορερς στο α' ημιχρονο.
Στο 3ο δεκάλεπτο η Ναντερ με καλη άμυνα μειωσε την διαφορα και περασε μπροστα. Στο δεκαλεπτο αυτο ο ΑΡΗΣ παρουσίασε ενα ασχημο πρόσωπο με αποτελεσμα να χασει την διαφορά του α' ημιχρόνου.
Το παιχνιδι ξεκίνησε απο το μηδεν για τον ΑΡΗ, στο 4ο δεκάλεπτο αλλά η καλή άμυνα του εδωσε ενα μικρό προβάδισμα που το κράτησε μεχρι το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 70-62.

ΑΡΗΣ: Φλιώνης 4, Vaughn 11, Τσαιρέλης 15, Πουλιανίτης 2, Μούρτος 2, Αθηναίου 7, Morant, Βασιλόπουλος 8, Petway 9, Weaver 7, Benson 3, Bell 2.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!