Γιάννενα: Οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες κατά την διάρκεια της νύχτας

Δύο περιστατικά με φωτιές που ξέσπασαν σε σταθμευμένα οχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Π.Υ Ιωαννίνων .

Eιδικότερα ,στην πρώτη περίπτωση η υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 01.55 για φωτιά σε Ε.Ι.Χ επί της οδού Μπελογιάννη ,στο παλιό νοσοκομείο Χατζηκώστα ,με αποτέλεσμα να προκληθούν σε αυτό μεγάλες υλικές ζημιές και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος αλλά και σε όλη την καμπίνα του αυτοκινήτου .

Λίγη ώρα μετά ,στις 05.00 τα ξημερώματα μια ακόμη φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μεκίου, στην περιοχή της Νέας Ζωής .

Σε αυτή την περίπτωση οι υλικές ζημιές περιορίστηκαν στο μπροστινό μέρος του οχήματος και στην καταστροφή της μηχανής του .

Σημειώνεται πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ έρευνα και για τα δύο περιστατικά προκειμένου να διαπιστωθεί πως ξέσπασαν η φωτιές ,διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ.

Πηγή: Epirus-tv-news.gr 

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!