Κωμικός διακόπτει ομιλία της Τερέζα Μέι και της δίνει την... παραίτησή της [εικόνες & βίντεο]

Μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην πολιτική της καριέρα βίωσε σήμερα η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας. 

Την ώρα που η Τερέσα Μέι βρισκόταν στο βήμα συνεδρίου υπερασπιζόμενη την πολιτική της απέναντι στο Brexit, την πλησίασε ένας γνωστός βρετανός φαρσέρ, ο οποίος κρατούσε μία φόρμα P45, η οποία στη Βρετανία χρησιμοποιείται για να υπογράψει τα στοιχεία του ο υπάλληλος πριν την παραίτησή του. 

O κωμικός, γνωστός με το όνομα Λι Νέλσον, πριν απομακρυνθεί από τη φρουρά, πρόλαβε να πει: «Μου το έδωσε ο Μπόρις». Η Τερέσα Μέι το παρέλαβε με τρεμάμενα χέρια καταφέροντας να ψελίσει: «Ετοιμαζόμουν να μιλήσω για κάποιον που ξέρω και στον οποίο θα ήθελα να δώσω ένα τέτοιο χαρτί και αυτός είναι ο Τζέρεμι Γκόρμπιν» (σ.σ. ηγέτης των Βρετανών Εργατικών).    

Δείτε το βίντεο:

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική στιγμή αμηχανίας της βρετανίδας πρωθυπουργού κατά την ομιλία της στο συνέδριο των Συντηρητικών».

Νωρίτερα, είχε λίγο έλειψε να πνιγεί καθώς την έπιασε επαναλαμβανόμενος βήχας με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί να αρθρώσει λέξη για αρκετά λεπτά. 

Μιλώντας στην ετήσια Εθνική Συνδιάσκεψη του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας, η κ. Μέι, η οποία ηγείται κυβέρνησης μειοψηφίας με την κοινοβουλευτική ανοχή του δεξιού, προτεσταντικού Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος (DUP) της Βόρειας Ιρλανδίας στη Βουλή των Κοινοτήτων, ανέλαβε την ευθύνη για το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα, που σήμανε απώλεια εδρών και αυτοδυναμίας για τους Συντηρητικούς.

Ειδικότερα, χαρακτήρισε την καμπάνια «υπερβολικά προεδρική» και χωρίς αυθορμητισμό ζητώντας συγνώμη: «Δεν πήραμε την νίκη που θέλαμε γιατί η εθνική μας καμπάνια ήταν κατώτερη των περιστάσεων», είπε. 

 

 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!