Ληστεία με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο -Πολίτες ξυλοκόπησαν και ακινητοποίησαν τον έναν ληστή

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο Παλαιό Φάληρο όταν δύο ένοπλοι επιχείρησαν να ληστέψουν ψιλικατζίδικο.

Οι δυο δράστες εισέβαλαν γύρω στις 01:30 τη νύχτα στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται επί της οδού Ζησιμοπούλου, στον αριθμό 92 και με την απειλή καλάσνικοφ προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη. Εκείνοι αντέδρασαν, ακολούθησε συμπλοκή και ο ένας από τους δράστες διέφυγε πεζός. 

Ο δεύτερος πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο, ενώ περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Ο δράστης πυροβόλησε επτά με οκτώ φορές στον αέρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Οι πολίτες κατάφεραν μετά από... μάχη να ακινητοποιήσουν τον ληστή ο οποίος είναι Έλληνας και να τον «συλλάβουν». Στο σημείο έφθασε και η ΕΛ.ΑΣ. η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου ατόμου που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!