Παπαρήγα: Ντροπή να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για Οκτωβριανή Επανάσταση

Η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε ότι είναι «ντροπή» να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για Οκτωβριανή Επανάσταση. «Δεν ντρέπεστε;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στα έδρανα της κυβέρνησης. Κατέκρινε, όμως, και τις αναφορές του κ. Κοντονή περί «δεξιάς παρέκκλισης του Στάλιν» καταγγέλλοντας την «σταλινολογία» όπως έιπε του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ τάχθηκε, όμως, και ξεκάθαρα εναντίον του νομοσχεδίου το οποίο καταψηφίζει το κόμμα της. «Το νομοσχέδιο καλλιεργεί τη νομική πλάνη και αυταπάτη γιατί στηρίζεται στο ατομικό βίωμα. Αυτό δεν αρκεί για να γίνει νόμος» δήλωσε η κυρία Παπαρήγα. Καταλόγισε, μάλιστα, στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί έναν «ιδεολογικό πολτό». «Κάνετε λαθρεμπόριο αριστερών ιδεών» καταλόγισε χαρακτηριστικά στην κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αντέδρασε όμως έντονα στην αναφορά της κυρίας Παπαρήγα ότι ορισμένες απόψεις της συμπολίτευσης χρήζουν ψυχιάτρου. «Καμία από τις απόψεις που ακούγονται εδώ δεν δεν χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης» τόνισε αυστηρά ο κ. Βούτσης.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!