Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Εγω δεν ανέβηκα στον Υμηττό για να αλλάξω γνώμη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήρε τον λόγο στη Βουλή και θέλησε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντάς του σφοδρή επίθεση:

«Δεν είναι σπάνιο να συμβαίνει στο ελληνικό κοινοβούλιο να λέει ένας πολιτικός αρχηγός να λέει ότι έχει άλλη άποψη και στην συνέχεια να καταψηφίζει. Ηρθε σήμερα εδώ σε ένα κρεσέντο συσπείρωσης του κόμματός του και σε άνοιγμα στην ακροδεξιά.

Αυτό που με παραξένεψε ήταν  η επιλογή του να αναφερθεί σε αυτό το παράδειγμα. Αλλα παραδείγματα δεν είχε να αναφέρει; Αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός ατόμου που όταν ρωτήθηκε είπε ότι ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπαν οι εξωγήινοι να αλλάξει φύλο. Είναι ντροπή!».

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα: «Η συζήτηση που γίνεται εδώ έχει μια βαθιά υποκριτική διάσταση. Διέκοψε την ομιλια του βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπαίνει στην αίθουσα και του είπε: «Ελπίζω να ακούσατε όσα είπα και να μου απαντήσετε. Εγώ δεν ανέβηκα στον Υμηττό να ρωτήσω τους εξωγήινους για να αλλάξω γνώμη».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα: «Δεν αναφερθήκατε στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες απόπειρες αυτοκτονίας στα σχολεία μας. Και δεν υπάρχει δικλείδα για να δώσει διέξοδο στους συμπολίτες μας. Η συζήτηση που γίνεται εδώ έχει μια βαθιά υποκριτική διάσταση».


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!