«Η Β. Κορέα είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πύραυλο στις ΗΠΑ» αποκαλύπτει Ρώσος βουλευτής

Στην αποκάλυψη πως η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πύραυλο στις ΗΠΑ προέβη μέλος της ρωσικής διπλωματικής αποστολής στην κορεατική χερσόνησο.

«Σύμφωνα με υπολογισμούς, ο πύραυλος θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές αμερικανικές ακτές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντον Μοροζόφ

Όπως τονίζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, ο Ρώσος βουλευτής ο οποίος επέστρεψε από ταξίδι στη Βόρεια Κορέα, αποκάλυψε ότι η Πιονγκγιάνγκ είναι έτοιμη να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο, ο οποίος θα μπορεί να πλήξει τις αμερικανικές ακτές.

Τις τελευταίες ώρες, τα διεθνή Μέσα τονίζουν ότι έντονες είναι οι φήμες περί επικείμενης νέα δοκιμής πυραύλου από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος δεν φέρεται διατεθειμένος να ακολουθήσει τις εντολές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, διακόπτοντας το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Η δοκιμή αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί και εκτοξευθεί ο νέος πύραυλος, θα είναι η έβδομη και η τρίτη μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Το μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσικής Κρατικής Δούμας, Άντον Μοροζόφ, επεσήμανε ότι η Πιονγκγιάνγκ είναι έτοιμη να εκτοξεύσει νέο εξελιγμένο πύραυλο.

«Με βάση τα δεδομένα που μας έδωσαν και τους υπολογισμούς που έγιναν, ο νέος πύραυλος που προγραμματίζει να εκτοξεύσει η Βόρεια Κορέα θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ», είπε ο κ. Μοροζόφ και προκάλεσε νέο παγκόσμιο συναγερμό.


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!