Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζοδρόμιο έξω από Μουσείο, αρκετοί τραυματίες

Αρκετοί τραυματίες, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία στο Λονδίνο ανακοίνωσε την σύλληψη ενός άντρα για το περιστατικό.

Η αστυνομία περιγράφει το περιστατικό στο Νότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου ως σύγκρουση, ενώ το κίνητρο της ενέργειας αυτής βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη έξω από τους χώρους του, ενώ συνεργάζεται με την αστυνομία.

Τα μέτρα ασφάλειας ενισχύονται στην περιοχή γύρω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, ενώ φτάνουν συνεχώς περιπολικά της αστυνομίας, μεταδίδει το BBC.

Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε ότι «το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό σε αυτό το στάδιο, διερευνούμε τι ακριβώς συνέβη».

A spokesperson said: “It is not being treated as a terrorist incident at this stage while we establish what has happened.

Ρεπόρτερ του BBC που βρισκόταν τη στιγμή εκείνη έξω από το Μουσείο, είπε ότι είδε ένα αυτοκίνητο έχει διαγώνι πορεία και να οδεύει προς το πεζοδρόμιο. «Είδα και πλήθος κόσμου να έχει μαζευτεί γύρω από ένα ή δύο άτομα που ήταν πεσμένοι στο πεζοδρόμιο».

Η ίδια τόνισε ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν άμεσα στο σημείο, ενώ υπήρξε και ελικόπτερο και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τραυματία, χωρίς όμως να φαίνεται αν ο τραυματισμός ήταν σοβαρός.

Αυτόπτης μάρτυρας, που περπατούσε προς το Μουσείο τη στιγμή του περιστατικού, είπε πως «είδαμε ένα αμάξι στο πεζοδρόμιο και απλά τρέξαμε με τη φίλη μου. Έπειτα, γυρίσαμε πίσω και είδαμε έναν άνδρα πεσμένο στο δρόμο, να τον ακινητοποιεί η αστυνομία».

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!