Καλαμαριά: Προβλήματα απο τον δυνατό αέρα και πτώσης κλαιδιού σε κολόνα. Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και των υπηρεσιών του δήμου


Μεγάλα τα προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα  και τον δυνατό αέρα σε  περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στην νησίδα στην οδό Κερασούντος προέκυψε πρόβλημα με ένα δέντρο και  Πυροσβεστική έκοψε το σπασμένο κλαδί που είχε πέσει επάνω στα φωτιστικά τσιμεντένιας κολόνας και προκαλώντας ζημιές.
Παράλληλα ειδοποιήθηκε ο υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς κ Μάκης Γιώτης για τυχόν ζημιές. Ϋστερα απο μια επιτόπου αυτοψία, ενημέρωσε και κινητοποίησε το τμήμα των ηλεκτρολόγων.
Ο διπλός βραχίονας με τις δύο φωτιστικές κεφαλές (400W) είχε σπάσει και κρεμάστηκε ανάποδα πάνω απ την οδό. 
Το καλαθοφόρο με τον χειριστή κι έναν ηλεκτρολόγο έσπευσαν άμεσα και στις 23:00 αποσπάσθηκε ο βραχίονας και απομονώθηκε  το ρεύμα στην συγκεκριμένη κολόνα. 
Πολλές ευχαριστίες απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς κ Μάκης Γιώτης στους δικυκλιστές security του ΟΑΣΘ που βοήθησαν να κλείσει η κυκλοφορία για όσο επιχειρούσε το συνεργείο.



πηγή φώτο Μάκης Γιώτης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!