Σκεφτόμαστε Παγκόσμια, Δρούμε Τοπικά στο Δήμο Παύλου Μελά, Ανακυκλώνοντας με Διαλογή στην πηγή στις σχολικές μονάδες


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 η συνάντηση ενημέρωσης για τη λειτουργία του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ» στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παύλου Μελά.. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά, στο Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ και ο εισηγητής Σάκης Λαζαρίδης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας παρουσίασε τη λειτουργία του προγράμματος ''Ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Παύλου Μελά'' στο πλαίσιο του Τοπικού Δικτύου ''Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία-Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά'', όπου θα παραχωρηθούν σε κάθε σχολείο 3 διαφορετικού χρώματος κάδοι 360 λίτρων και θα συλλέγονται χωριστά το χαρτί, το αλουμίνιο και το πλαστικό (pet).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών μέσα από τα σχολεία θα γίνεται από την υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Παύλου Μελά και τα έσοδα που θα προκύπτουν  από την πώληση τους θα επιστρέφονται αναλογικά στα σχολεία  για την κάλυψη μορφωτικών και άλλων αναγκών. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!