Εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού, ζητά η Φ. Γεννηματά

«Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα», τόνισε η Φώφη Γεννηματ κατά τη διάρκεια συνάντησής της με πολίτες της Αθήνας και φίλους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, επεσήμανε ότι από τη μια μεριά «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που μονιμοποίησε την επιτροπεία και τα μνημόνια», και από την άλλη «μια αξιωματική αντιπολίτευση που θεωρεί ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο».

«Χρωστάμε στην πατρίδα μας ένα εθνικό σχέδιο. Να μας δώσετε τη δύναμη να εφαρμόσουμε το σχέδιο Ελλάδα» ανέφερε η Φ. Γεννηματά και τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία της: «Στείλτε το μήνυμα παντού. Κάντε δική σας την υπόθεση της συμμετοχής, ενισχύστε τη δυναμική του εγχειρήματος».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!