Ενέδρα θανάτου σε γιατρό στη Σητεία ανήμερα των γενεθλίων του

Περίπου στις 9 το πρωί και ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του ο 62χρονος ιδιώτης καρδιολόγος, κοντά στην περιοχή Μακρύς Γιαλός, άγνωστος ή άγνωστοι που όπως όλα δείχνουν του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και γνώριζαν τα δρομολόγια του, πυροβόλησαν εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τουλάχιστον 4 φορές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, πεσμένος στην άσφαλτο όπου εικάζεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή και δέχτηκε τον τελικό πυροβολισμό.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για να συλλέξουν τα πρώτα στοιχεία της νέας αυτής υπόθεσης που έχει συνταράξει την Κρήτη.

Ο 62χρονος που ήταν γνωστός στην περιοχή του ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και κατά τραγική ειρωνεία, σήμερα φέρεται να είχε τα γενέθλιά του…

Ο τρόπος που έγινε το έγκλημα δείχνει σε μία πρώτη φάση, προσωπικά κίνητρα και η έρευνα των Αρχών σίγουρα θα στραφεί προς το ευρύτερο περιβάλλον του για να διαπιστωθεί εάν είχε προηγούμενα με κάποιον ή κάποιους.

Φωτογραφία: fonien.gr


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!