Μητσοτάκης: Θέλουμε αξιολόγηση παντού και για όλους, αξίζουμε πολύ καλύτερα από τη σημερινή κυβέρνηση [βίντεο]

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, που μιλώντας από την Πάτρα ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει αξιολόγηση παντού και για όλους και τόνισε ότι η χώρα «αξίζει πολύ καλύτερα» από τη σημερινή κυβέρνηση. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «σήμερα είμαστε εδώ για να δώσουμε σε κάθε νέο ελπίδα και αισιοδοξία». 

Ξεκαθάρισε επίσης ότι το «γαλάζιο κόμμα» δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση στα ζητήματα που αφορούν στην Παιδεία, κάνοντας παράλληλα λόγο για πιο αυτόνομα και δημιουργικά σχολεία. 

«Θέλουμε αξιολόγηση παντού και για όλους» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι η αξιολόγηση δεν θα είναι τιμωρητική ούτε θα συνδέεται με απολύσεις. 

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε δε, ότι η ΝΔ τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων. «Χωρίς αστερίσκους, χωρίς υποσημειώσεις. Χωρίς την υποβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου» τόνισε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: 

«Οταν η οικονομία θα αρχίσει πάλι να αναπτύσσεται θα αναζητά εργαζόμενους με διαφορετικές δεξιότητες». 

Οι παρευρισκόμενοι στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που είναι αφιερωμένο στους νέους και την μεταρρύθμιση του κόμματος για τη νέα γενιά, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Bίντεο από την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!