Δήμος Παύλου Μελά: Εθελοντική αιμοδοσία, πρόγραμμα άθλησης για όλους, κοινωνικό φροντιστήριο, εκδήλωση ένωσης γονέων, σεμινάριο Α' βοηθειών

1. Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κοινωνικό Ιατρείο Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Το Τμήμα Υγείας Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει  3 φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία.
Πρόγραμμα Ημερών Εθελοντικής Αιμοδοσίας Οκτωβρίου 2017
•Στη Δημοτική Ενότητα Πολίχνης η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  την
Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 9.00 - 12.30 στο Κοινωνικό Ιατρείο του
Δήμου Παύλου Μελά, Αγ. Μαρίνας 4 Πολίχνη, 2ος όροφος.
•Στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου  2017  και ώρες  9.00 - 12.30 στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης,
Τζαβέλα 12,  1ος όροφος.

2. Προγράμματα Άθλησης για Όλους: Προκήρυξη τριάντα δύο (32) θέσεων ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά, ανακοινώνει την πρόσληψη τριάντα δύο (32) ατόμων για την κάλυψη αντίστοιχων θέσεων κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Άθλησης για Όλους» κατά την περίοδο 2017-2018, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, με ωριαία αποζημίωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από 14/10/2017 και για δέκα (10) ημέρες, έως και την Παρασκευή 23/10/2017 και ώρες 9:00 – 14:00 στο Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, Σταυρούπολη.

3. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 2017 – 2018 Δήμου Παύλου Μελά
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων και το ΤΜΗΜΑ Υγείας, Κοινωνικών & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνουν την έναρξη των αιτήσεων για την εγγραφή στοΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Περιόδου 2017 – 2018.
Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων λόγω ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.
Απώτερος στόχος της δράσης είναι να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.


4. Εκδήλωση της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ στις 23 Οκτωβρίου με τρεις εκλεκτούς ομιλητές από το χώρο της εκπαίδευσης

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, με την υποστήριξη του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, διοργανώνει μια άκρως ενδιαφέρουσα Ανοιχτή Εκδήλωση για την παιδαγωγική διαδικασία, τα προβλήματα και τις δυνατές λύσεις αυτών, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30, στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, στην οδό Λαγκαδά 221.
Με θέμα
«Από το σπίτι στο σχολείο, από το γονιό στο Δάσκαλο, Μαζί μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, ελάτε να συζητήσουμε»
και εκλεκτούς ομιλητές τους εκπαιδευτικούς
Σπύρο Κασιμάτη, Άγγελο Πατσιά, Βέτα Γεωργιάδου,
η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, προσκαλεί εκπαιδευτικούς, γονείς – κηδεμόνες, μαθητές, Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και να συμμετέχουν στο διάλογο.
Εισηγητής ο Δημήτρης Ταουλτζής από τη Διοίκηση της Ένωσης.

5. Δηλώστε συμμετοχή στο Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών Δήμου Παύλου Μελά που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 18 Οκτωβρίου 2017

Το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Έλληνες Διασώστες», διοργανώνουν το πετυχημένο βιωματικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ τη Δευτέρα 16 και τη Τετάρτη 18  Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.00 στο Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, Λαγκαδά 221, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (3ος όροφος) με Εισηγητή - Εκπαιδευτή το Χρήστο Γιαπιτζόγλου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!