'Επιθέσεις' ναφθαλίνης κατά συρροή σε σχολεία του Αγρινίου

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr, άγνωστοι έριξαν το βράδυ της Τετάρτης ναφθαλίνη στον εσωτερικό χώρο του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου και για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορεί να προκαλέσει στους μαθητές, δεν θα γίνουν μαθήματα.

Αστυνομικοί εντόπισαν , σύμφωνα με πληροφορίες, ποσότητα ναφθαλίνης στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου και ενημέρωσαν σχετικά την Διεύθυνση του σχολείου, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ όπου ενεργούσαν περιπολίες στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας να βρεθούν οι δράστες των συνεχιζόμενων κρουσμάτων ρίψης ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου, εντόπισαν στην είσοδο του 7ου Γυμνασίου, ποσότητα ναφθαλίνης.

Αυτό έγινε στις 11 το βράδυ και αμέσως ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση του σχολείου και ο χώρος καθαρίστηκε, με αποτέλεσμα τα μαθήματα να γίνονται σήμερα Παρασκευή κανονικά.

Οι ρίψεις ναφθαλίνης των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει την αστυνομία που πραγματοποιεί συχνές περιπολίες έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Προς το παρόν, οι όποιες ενέργειες της Αστυνομίας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, ενώ η κατάσταση πλέον προβληματίζει έντονα την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

ΠΗΓΗ agriniopress.gr


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!