Η περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Γιάννη Παντή

Η Περιφερειακή Οργάνωση των Οικολόγων Πράσινων της Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει την οδύνη της για τον πρώιμο χαμό του Γιάννη Παντή, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Ο Γιάννης Παντής υπήρξε καθηγητής στον τομέα Οικολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με αξιοσημείωτη συμβολή στην επιστημονική μελέτη του περιβάλλοντος και ειδικά σε θέματα ρύπανσης, διαχείρισης οικοσυστημάτων με έμφαση στα υποβαθμισμένα και ερημοποιημένα μεσογειακά συστήματα, και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Ήταν πεισματάρης, δημιουργικός, οραματιστής, ευρηματικός και είχε πλούσια δράση σε οικολογικά ζητήματα πολύ πριν ακόμα βρεθεί σε θέσεις ευθύνης. Ειδικά από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και στο πλαίσιο της αναθεώρησης της Περιβαλλοντικής και Αειφόρου Εκπαίδευσης είχε εκπονήσει μετά από εκτενή διάλογο με τους εκπαιδευτικούς φορείς σχέδιο νόμου, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε λόγω της ασθένειάς του. 
Με την ευχή το έργο του να συνεχιστεί και από τους επιγόνους του με τον ίδιο αγωνιστικό ζήλο και πάθος του Γιάννη Παντή, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του.

Η Γραμματεία της ΠΟ Κεντρ. Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!