Σοκ στην Ινδία: Την βίασε σε πεζοδρόμιο, οι περαστικοί δεν έκαναν τίποτα -Ενας τραβούσε βίντεο

Μία γυναίκα ζούσε τον χειρότερο εφιάλτη μπροστά τους και εκείνοι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν, αλλά ένας από τους περαστικούς τραβούσε σε βίντεο τον βιασμό!

Η είδηση από την Ινδία προκαλεί σοκ. Μία γυναίκα βιάστηκε σε πεζοδρόμιο από το οποίο περνούσε πολύς κόσμος, μέρα μεσημέρι, στην πόλη Βιζαχαπατνάμ την Κυριακή.

Ενας οδηγός μάλιστα τραβούσε βίντεο, στο οποίο φαίνονται πολλοί να περνούν από το σημείο. Ενας άνδρας πλησιάζει, αλλά ξαφνικά αλλάζει πορεία και κατεβαίνει από το πεζοδρόμιο, ίσως επειδή κατάλαβε ότι επρόκειτο για βιασμό. Κι όμως, δεν έκανε τίποτα για να βάλει τέλος στον εφιάλτη της γυναίκας!

«Ενας άνδρας τραβούσε βίντεο και ένας άλλος μας ειδοποίησε», δήλωσε ο αστυνομικός Ραμάνα στο BBC. «Μέχρι να φτάσουμε εκεί, ο βιαστής είχε γίνει. Τον αναγνωρίσαμε όμως από το βίντεο και τον συλλάβαμε αργότερα την ίδια ημέρα», πρόσθεσε.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε πάει στην Βιζαχαπατνάμ από τα προάστια της πόλης, έπειτα από καβγά που είχε με τον σύζυγό της. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και άλλα ότι ήταν τόσο εξαντλημένη από την πείνα και τη δίψα που δεν μπορούσε καν να καλέσει σε βοήθεια.

Τη στιγμή που σταμάτησε για να ξεκουραστεί κάτω από δέντρο, της επιτέθηκε ο βιαστής, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι αλκοολικός, ναρκομανής και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για διακίνηση και ληστείες.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!