Διακοπή ρεύματος σε Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη και Περαία



Διακοπή ρεύματος απο τις 8.00 πμ έως 14.00 μμ στο δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στις περιοχές: 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΜΕΣΑΙΟΥ, ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΑΤΛΑΣ, ΜΑΚ FAST MIKE ΚΕΡΑΙΑ FODAFONE, COSMOTE ΝΑΙΔΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΗ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΒΑΡΤΑΝΙΔΗΣ, ΒΑΛΑΣΑΚΗΣ, ΣΠΑΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑ, ΜΟΡΕΛΟΥ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΑΤΑΡΙΝΟΒΑ.

Απο τις 10.30 πμ έως 13.00 μμ στο δήμο Θεσσαλονίκης:

Η διακοπη περιλαμβανει την περιοχη που περικλειεται απο τις οδους:Διαλλετη(απο Τσιμισκη ως Μανουσογιανακη), Α.Καμαρα, Θεοτοκα, Δεσπεραι

Διακοπή ρεύματος απο τις 8.00 πμ έως 14.30 μμ στο δήμο Θερμαικού στο δημ. διαμέρισμα Περαίας

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΩΝ Δ.Κ. ΠΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΘΕ/ΣΝΙΚΗΣ - Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ (ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΙΣΣΑΛΙΔΗ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ - ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ - κ.λ.π.)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!