Η Κάρλα Μπρούνι έστειλε μήνυμα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Τι είπε στην παρουσιάστρια [εικόνες]

Μπορεί να πήγε και εκείνη στην συναυλία της Κάρλα Μπρούνι στο Παλλάς (και να έβγαλε και φωτογραφίες στα social media), αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιθανότατα δεν θα περίμενε πως η Γαλλίδα καλλιτέχνις θα της στείλει μήνυμα.

Κι όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε χτες μία φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια να μπαίνει στο Παλλάς για να παρακολουθήσει την performance της Κάρλα Μπρούνι, φορώντας ένα total black ντύσιμο. «Βραδιά Δευτέρας στο κονσέρτο της Κάρλα Μπρούνι», έγραψε η παρουσιάστρια.

H Γαλλίδα τραγουδίστρια μέσω των συνεργατών της, ευχαρίστησε την Κωνσταντίνα που βρέθηκε στη συναυλία της, γράφοντας της «Ευχαριστώ που ήρθες. Ήταν καταπληκτικό που σε είδα στο κοινό».

Κάτι που όπως ήταν λογικό, ενθουσίασε την παρουσιάστρια η οποία μάλιστα χαρούμενη έβαλα το συγκεκριμένο σχόλιο μέσα στο instagram stories της.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!