Συναγερμός στο Λονδίνο

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες, στις 2:20 τοπική ώρα, έξω από το Μουσείο Εθνικής Ιστορίας  στο Νότιο Κένσινγκτον στα δυτικά του Λονδίνου . Το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τους ανθρώπους.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, συνελήφθη ένας άνδρας για το περιστατικό, το οποίο ερευνάται από την αστυνομία.

Φωτογραφία από τη σύλληψη του άνδρα:



Video από το σημείο:


Η αστυνομία επιβεβαιώνει τους τραυματίες με ανακοίνωσή της, περιγράφει το περιστατικό στο Νότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου ως σύγκρουση, ενώ ερευνάται αν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια και το τυχόν κίνητρο.



Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, από την πλευρά του,  ανακοίνωσε ότι ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη έξω από τους χώρους του, και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το BBC τα μέτρα ασφάλειας ενισχύονται στην περιοχή γύρω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, ενώ φτάνουν συνεχώς περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ήταν ένα μαύρο Toyota Prius και πιθανόν να πρόκειται για ταξί. 


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!