ΑΡΗΣ: Απίστευτο come back και νίκη στο Λαύριο με 70-71! Έργο Γιαννάκη το πως γύρισε το παιχνίδι.



Ένα απίστευτο come back του ΑΡΗ μέσα στο Λαύριο και νίκη με 70-71  Για τρία δεκάλεπτα η ομάδα του ΑΡΗ ήταν εκτός παιχνιδιού, 16 λάθη και με το Λαύριο να ανεβάζει την διαφορά σε κάθε δεκάλεπτο. Στο 25' η διαφορά άγγιξε τους 16 πόντους και τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.
Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο αποφάσισε να παίξει σκληρή άμυνα και να μειώσει την διαφορά. Στο τελευταίο λεπτό με πολύ δυνατή άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση πλησίασε στο σκορ και παρά το ότι στο 0.32' το σκορ ήταν 70-66, ο Γιαννάκης  παίρνοντας ταιμ αουτ έστειλε τον Γουίβερ να σκοράρει δύο πόντους και στην  επόμενη επίθεση (αφού το Λαύριο επιχείρησε επίθεση δίχως να σκοράρει), με τον Βασιλόπουλο να σκοράρει απο τα 6.75 τρίποντο να παίρνει κεφάλι στο σκορ και παράλληλα την νίκη στο παιχνίδι. 

Είναι η πρώτη νίκη του ΑΡΗ εκτός έδρας για την φετινή σαιζόν και ήταν έργο του κόουτς Γιαννάκη, αφού δεν σταμάτησε στιγμή να προσπαθεί να βάλει την ομάδα του ΑΡΗ στο παιχνίδι και στο τέλος να πάρει το παιχνίδι.

Άρης: Μούρτος 2, Αθηναίου 11, Βασιλόπουλος 8(2), Μπένσον 8(8ρ), Μπελ 6, Φλιώνης 6(1), Βον 16(2), Τσαϊρέλης 4(6ρ), Χρηστίδης, Πετγουέι 3(1), Γουίβερ 7(7ρ)

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Παν. Γιαννάκης αφού ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια στο Λαύριο, μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι και για την πίεση και νευρικότητα που υπήρχε απο τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια και τις ήττες που δέχθηκε η ομάδα.
Συνεχίζοντας έκανε άλλη μια απίστευτη δήλωση λέγοντας ότι "....ο ΑΡΗΣ είναι ο χρυσός του ελληνικού μπάσκετ και εγώ πιστεύω σε αυτή την ποιότητα..."


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!