OnePlus 5T: Τι περιμένουμε από το ανανεωμένο μοντέλο

Το OnePlus 3 ήταν ένα εξαιρετικό τηλέφωνο σε πολύ καλή τιμή, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016. Λίγους μήνες αργότερα όμως, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, η OnePlus κυκλοφόρησε την αναβαθμισμένη έκδοση, το OnePlus 3T. Το τηλέφωνο είχε ουσιώδεις βελτιώσεις, αλλά και υψηλότερη τιμή.

Φέτος, η OnePlus κυκλοφόρησε το καταπληκτικό OnePlus 5, ενώ η εταιρεία πριν μερικές ημέρες ενημέρωσε ότι θα ανακοινώσει και νέο μοντέλο για φέτος, το οποίο πιθανότατα θα είναι το OnePlus 5T (αν όχι το OnePlus 6). Τι περιμένουμε λοιπόν από το νέο τηλέφωνο;



Οθόνη
Πιθανότατα να δούμε μεγαλύτερη οθόνη από αυτήν των 5,5" του OP5, η οποία λογικά θα κινηθεί στο πλαίσιο που προστάζει η μόδα τελευταία με τις 18:9 οθόνες, ενώ θα φτάσουμε τις 6 ίντσες.

Κάποια ελαχιστοποίηση των bezels σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο ύψος της συσκευής, θα διατηρήσουν τις διαστάσεις κοντά σε αυτές της αρχικής συσκευής, αυξάνοντας την αναλογία οθόνης-σώματος. Επίσης είναι πολύ πιθανό, το νέο OnePlus 5T να μοιάζει εμφανισιακά με το Vivo X20, ένα τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα. Η Vivo και η OnePlus ανήκουν στην BBK Electronics Corporation και εικάζεται ότι το Χ20 αποτέλεσε ένα... τεστ για το OnePlus 5T.


Χωρίς Κουμπιά
Το OP5 διαθέτει στο μπροστινό κάτω μέρος αισθητήρα αποτυπωμάτων που λειτουργεί παράλληλα ως home button. Είναι πολύ πιθανό να το δούμε να αφαιρείται στη νέα έκδοση για να κάνει χώρο για την οθόνη, ενώ οι λειτουργίες αυτών των σημείων θα αντικατασταθούν από on-screen κουμπιά. Επιπρόσθετα έχει διαρρεύσει και μια εικόνα, η οποία ενισχύει την παραπάνω υπόθεση.


Αισθητήρας Αποτυπωμάτων
Από τη στιγμή που θα φύγει ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί στο πίσω μέρος, σε ένα σημείο που θα βολεύει τον δείκτη του χρήστη. Θα είναι πολύ χρήσιμο επίσης, αν η OnePlus καταφέρει να χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα και για άλλες χρήσεις, όπως gestures και swipes.

Ξεκλείδωμα μέσω του προσώπου σας
Μπορεί ακόμα να μην έχει εμφανιστεί ένα τηλέφωνο που θα χρησιμοποιεί άρτια το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, τουλάχιστον όσο άρτια χρησιμοποιείται ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, όμως ίσως τελικά θα είναι η OnePlus αυτή που θα τα καταφέρει.

Υψηλότερη τιμή
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το νέο μοντέλο θα είναι ακριβότερο από το OnePlus 5, πιθανότατα κατά 50 ευρώ ή κάτι τέτοιο, όπως ήταν αντίστοιχα και το OnePlus 3 από το 3Τ. Φυσικά, αν έχει τις αναμενόμενες βελτιώσεις, που αναφέραμε παραπάνω, τότε σίγουρα θα μιλάμε για ένα τηλέφωνο που θα αξίζει τα χρήματά του.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!