Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Βαΐας Οικονόμου - Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητό της [video]


Η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου αγνοείται από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου... με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο για τους δικούς της ανθρώπους, που φοβούνται πλέον για τη ζωή της.

Μετά την κατάθεση της δημοσιογράφου της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", Ρούλας Κουσκουρή, το αυτοκίνητο της 47χρονης μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να ελεγχθεί πιο διεξοδικά.

Η ασφάλεια εξετάζει τέσσερις εκδοχές για την εξαφάνιση της γυναίκας, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να είναι πλέον πολύ πιθανό για τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, καλούνται εκ νέου για κατάθεση η μητέρα, η αδελφή και ο γαμπρός της 47χρονης, ενώ, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καραΐβάζ, έχει ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου και έχει παρθεί και το αυτοκίνητό του για έρευνα.

Δείτε τα βίντεο...





Τι αποκαλύπτει ο θείος της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου που αγνοείται

Η οικογένεια της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου, η οποία αγνοείται από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, αγωνιά για την τύχη της.

Ο θείος της, Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", για την μεγάλη αδυναμία που είχε στην κόρη της, ενώ τόνισε πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.

Δείτε τα βίντεο...





Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την αγνοούμενη καθηγήτρια - Το ύποπτο αυτοκίνητο και όσα αποκάλυψε καλή της φίλη

Νέες μαρτυρίες έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" σχετικά με την μυστηριώδη εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου.

Στην κάμερα της εκπομπής του Star και την δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, μίλησε τόσο μία γειτόνισσα της αγνοούμενης, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης πριν την εξαφάνιση της Βίκυς, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, βρέθηκε στη γειτονιά ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Επίσης, η καλή της φίλη, Μελπωμένη, με την οποία μάλιστα ήταν και γειτόνισσες όσο η Βαΐα Οικονόμου ζούσε ακόμη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, μίλησε για την τελευταία τους συνάντηση και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η γυναίκα.

Δείτε τα βίντεο...




Πηγή

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!