Τουρκία: Συνελήφθησαν 100 ύποπτοι για διασυνδέσεις με το ΙΚ

Η τουρκική αστυνομία έθεσε την Παρασκευή υπό κράτηση 100 άτομα σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις εναντίον υπόπτων για διασυνδέσεις με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, σύμφωνα με το οποίο τα πρόσωπα αυτά σκόπευαν να μεταβούν στη Συρία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η αστυνομία συνέλαβε 82 άτομα ξένων εθνικοτήτων σε μια επιχείρηση με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη. Άλλοι ένδεκα ξένοι υπήκοοι συνελήφθησαν στη νότια επαρχία των Αδάνων και επτά τούρκοι πολίτες συνελήφθησαν στη δυτική επαρχία της Σμύρνης.

Κατασχέθηκαν επίσης όπλα και έγγραφα, μετέδωσε το Ανατολή, το οποίο δεν έκανε γνωστές τις εθνικότητες των ξένων που συνελήφθησαν.

Οι επιδρομές αυτές πραγματοποιήθηκαν μια ημέρα μετά τη σύλληψη από την αστυνομία στην Άγκυρα και τη βορειοδυτική επαρχία της Προύσας περισσότερων από 190 ατόμων ύποπτων για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!