Κατερίνα Μάρκου: Τι απέγιναν οι προωθητικές υπηρεσίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που στοίχισαν 12.000 ευρώ;

Δελτίο τύπου
Τι απέγιναν οι προωθητικές υπηρεσίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που στοίχισαν 12.000 ευρώ;

Ερώτηση για τις προωθητικές και ενημερωτικές ενέργειες για το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο, για τις οποίες ο ΟΑΣΑ έχει δαπανήσει το ποσό των 12.000 ευρώ, με απευθείας ανάθεση μάλιστα, την ίδια στιγμή που η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αποδίδει την τεράστια ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην έλλειψη ενημέρωσης, κατέθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου.
Η βουλευτής είχε ασχοληθεί και σε προηγούμενη ερώτηση (υπ’ αρ. 5896/25-5-2017) με το ζήτημα της σύμβασης απευθείας ανάθεσης 11/2017 [ΑΔΑ: 716Ξ46ΨΧΕ3-ΡΧΥ], μεταξύ της ΟΑΣΑ Α.Ε. και ιδιωτικής εταιρείας, και περιελάμβανε μεταξύ άλλων το σχεδιασμό μίας παρουσίασης power point η οποία κοστολογήθηκε στο ποσό των …3.500 ευρώ, τη δημιουργία και σχεδιασμό 8-πτυχου «οδηγού ενημέρωσης και απόκτησης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου» (κόστος 1.500,00 ευρώ συν Φ.Π.Α.) αλλά και την «ονοματοδοσία, δημιουργία και σχεδιασμό Character Concept τύπου Cartoon… για την καλλιέργεια μίας φιλικότερης σχέσης μεταξύ του πολίτη και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς» (κόστος 5.500, 00 ευρώ συν Φ.Π.Α.).
Τα παραπάνω θα παρουσιάζονταν σε σχετική συνέντευξη τύπου για το νέο σύστημα, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Όσο για το καρτούν, ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γεγονός ότι αυτό αποτελεί απλή αντιγραφή.
Η κ. Μάρκου ζητά να μάθει ποιες είναι τελικά οι προωθητικές και ενημερωτικές ενέργειες που έγιναν για το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο κατά τη διάρκεια της μετάβασης και τις οποίες δεν «αντελήφθη» το επιβατικό κοινό, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται εδώ και μέρες στις ουρές.

Ρωτά, ακόμα, πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση στο κοινό του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο πλαίσιο της μετάβασης στο νέο σύστημα, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από το Φεβρουάριο καθώς και αν θα υπάρχουν συνέπειες για τη σύμβαση των 12.000 ευρώ δεδομένης της διαφαινόμενης αποτυχίας των «προωθητικών υπηρεσιών» που αποτελούσαν το αντικείμενό της.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!