Στοίχημα: Δύο επιλογές από το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, 2-3 γκολ στο Σουηδία - Ιταλία

Στοίχημα: Δύο επιλογές από το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, 2-3 γκολ στο Σουηδία - Ιταλία



Η Εθνική μας ομάδα ήταν "σκιά" του εαυτού της το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάγκρεμ, ηττήθηκε με 4-1 από την Κροατία και πλέον οι ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ εκμηδενίστηκαν. Τα μπαράζ συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή (10/11) με τον αγώνα Σουηδία - Ιταλία, ο οποίος θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως επίσης και το ντέρμπι "αιωνίων" στην Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας.
Παίρνει αποτέλεσμα η Πορτ Βέιλ
Ξεκινάμε με το δυνατό σημείο, το οποίο προκύπτει από τη Β' Αγγλίας και τον αγώνα Νιούπορτ Κάουντι - Πορτ Βέιλ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-2-2), ενώ στο πρωτάθλημα, πιο συγκεκριμένα, απέχουν από τις επιτυχίες τρεις αγωνιστικές, στις οποίες μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία. Στον αντίποδα, η Πορτ Βέιλ δείχνει να... ξυπνά από τον "λήθαργο", έχει πάρει τα "πάνω" της, κερδίζοντας τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων, τους οποίους οι στοιχηματικές εταιρίες "αδικούν", προσφέροντάς τους σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Θεωρούμε ότι η Πορτ Βέιλ θα κατορθώσει να μην ηττηθεί, τουλάχιστον, σήμερα και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.83.
2-3 γκολ στην "Friends Arena"
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σουηδία - Ιταλία, την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ. Οι Σκανδιναβοί διαθέτουν ένα πολύ ικανό επιθετικά σύνολο, το οποίο πέτυχε 26 τέρματα κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, τα 18 από αυτά εντός έδρας. Απέναντί τους βρίσκουν τους "ατζούρι" που είναι το φαβορί, ωστόσο το έργο τους σήμερα δε θα είναι εύκολο. Οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν επιθετικό ταλέντο, θα κοιτάξουν, ωστόσο, αμφότερες, να προσέξουν και τα "νώτα" τους, με δεδομένο πως ακολουθεί η ρεβάνς. Το παιχνίδι δείχνει να "ισορροπεί" ανάμεσα στο Under και το Over, καλύτερη επιλογή φαντάζει το 2-3 γκολ, σε απόδοση 2.02, ενδεχόμενο το οποίο καλύπτει πολλά πιθανά "σενάρια".
Ατλέτικο Τουκουμάν με κάλυψη
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Αργεντινή και τον αγώνα Ατλέτικο Τουκουμάν - Ροζάριο Σεντράλ. Πρόκειται για νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου, ο οποίος διεξάγεται σε "ουδέτερη" έδρα. Η Ροζάριο Σεντράλ είναι μία ομάδα η οποία τις τρεις προηγούμενες σεζόν έφτασε στον τελικό, χωρίς να καταφέρει, όμως, να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ φέτος στο "δρόμο" προς τους "4" απέκλεισε, μεταξύ άλλων, την Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν είναι στα... καλύτερά της, έχοντας επικρατήσει μόλις σε έναν από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της (1-2-2). Η Ατλέτικο Τουκουμάν, από την πλευρά της, διανύει περίοδο φόρμας, μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα ματς της και σήμερα έχει το προβάδισμα. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο 1 DNB σε απόδοση 2.29 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Δύο επιλογές από το ντέρμπι
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Euroleague, από το οποίο προκύπτουν δύο προτάσεις. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου σε επίπεδο Euroleague προέρχεται από την "βαριά" ήττα με 73-51 από την Μπαρτσελόνα, η οποία, μάλιστα, είναι η μοναδική που έχει υποστεί στη φετινή διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός έχει προβληματίσει με τις τελευταίες εμφανίσεις του, στο ΣΕΦ έχει κερδίσει μία φορά ήδη φέτος, αλλά τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν περισσότερο δεμένη ομάδα, ενώ αυτή τη φορά θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Κρατάμε τη νίκη του Ολυμπιακού και με λίγο περισσότερο ρίσκο το -4.5 σε απόδοση 1.91.
Θα ασχοληθούμε από εκεί και πέρα και με ένα ειδικό στοίχημα. Το διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, ο Κέι Σι Ρίβερς, πάντα ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του απέναντι στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα στο ΣΕΦ. Στη νίκη με 68-71 πριν από ένα μήνα σημείωσε 13 πόντους, στα τρία ματς των περσινών τελικών στο Φάληρο είχε 16, 13 και 8 πόντους, στο παιχνίδι για την Euroleague της προηγούμενης σεζόν, πάντα στο ΣΕΦ είχε 23 πόντους και μόνο στη "βαριά" ήττα με 88-63 της Stoiximan.gr Basket League, με τον Πεδουλάκη στον πάγκο,σημείωσε μόλις 3. Ο Ρίβερς, λοιπόν, δεν "καταλαβαίνει" από την έδρα του Ολυμπιακού και αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 11.5 των πόντων του Αμερικανού γκαρντ σε απόδοση 1.87.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!