Νέα μείωση των Ανταποδοτικών Τελών για το 2018 αποφάσισε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

28/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα μείωση των Ανταποδοτικών Τελών για το 2018 αποφάσισε
ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

            Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμβάλλοντας στη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προχωρά για το 2018 σε νέες μειώσεις των ανταποδοτικών τελών ύψους 3% σε όλες τις κατηγορίες (οικίες - καταστήματα) και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.
            Πρόκειται για τη δεύτερη μείωση που συντελείται από την έναρξη της θητείας της δημοτικής αρχής, με την πρώτη (2015) να αφορά σε μειώσεις ύψους 7% στις κατοικίες  της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και κατά 28% σε καταστήματα της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού.

            “Ο στόχος που έθεσε εξ αρχής η δημοτική μας αρχή για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας που χειμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, αναδεικνύει τη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλουμε από το 2015, προχωρώντας σε  μειώσεις των ανταποδοτικών τελών για τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις. Για το 2018 προχωράμε σε νέα μείωση κατά 3% στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού τόσο στις κατοικίες όσο και στα καταστήματα του δήμου μας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συμπολιτών μας αλλά και προσβλέποντας στην ενίσχυση και στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!