Στους 23 οι νεκροί στη Μάνδρα Αττικής

Στους 23 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την πρωτόγνωρη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Σήμερα το πρωί στον χώρο του αμαξοστασίου της Μάνδρας εντοπίστηκε η σορός του 22ου νεκρού από τις πλημμύρες. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως μία γυναίκα 85 ετών, η οποία νοσηλευόταν βαρύτατα τραυματισμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο, κατέληξε.

Η επιχείρηση στο αμαξοστάσιο

Οι διασώστες ήδη εδώ και μία εβδομάδα προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον τελευταίο αγνοούμενο από εκείνους που είχαν συμπεριληφθεί στον επίσημο κατάλογο. Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο σημείο του αμαξοστασίου ολοκληρώθηκε, ωστόσο είναι ακόμη άγνωστο αν η σορός που εντοπίστηκε ανήκει ή όχι στον αγνοούμενο αυτόν.

Το πτώμα διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Σημειώνεται πως είχαν εκφραστεί ανησυχίες και για άλλους νεκρούς, οι οποίοι είναι μετανάστες και των οποίων η εξαφάνιση δεν είχε δηλωθεί από κανέναν. Ως εκ τούτου, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί το αν και κατά πόσο η σορός αυτή ανήκει στον αγνοούμενο άνδρα.

Μέχρι τώρα επίσημα η Πυροσβεστική αναζητούσε έναν 70χρονο άνδρα, πρώην στρατιωτικό.

Ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Nεκρό άτομο εντοπίστηκε και ανασύρεται πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:Έχουν ελεγχθεί 1.064 κτήρια

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας διενεργήθηκαν συνολικά 1.470 αυτοψίες και τα 1.064 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικούς χώρους, 8 δημόσια κτήρια και 136 αποθήκες - υπόγεια.

Σε ό,τι αφορά στον Δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου διεξήχθησαν συνολικά 470 αυτοψίες. Τα 448 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 281 κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτήρια και 123 αποθήκες-υπόγεια.


Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε επίσης:

Tώρα: Εντοπίστηκε και άλλος νεκρός στη Μάνδρα, Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!