Τα ρούχα του αρραβώνα -Αυτό το φόρεμα φορούσε μέσα από το λευκό παλτό η Μέγκαν Μαρκλ -Αξίας 437 λιρών [εικόνες]

Συνέβη και με την Κέιτ Μίντλετον, θα συνέβαινε και με την Μέγκαν Μαρκλ. Ο, τι φοράει ξεπουλάει. 

Η επιδραστικότητα της Κέιτ Μίντλετον φάνηκε με το που φόρεσε το περίφημο μπλε Issa φόρεμά της στην ανακοίνωση του δικού της αρραβώνα το 2011.  Ξεπούλησε σε λίγες ώρες, έκανε τη σχεδιάστρια σταρ. 

Και ακριβώς το ίδιο φαίνεται ότι έγινε και με την Μέγκαν Μαρκλ. 

Η εμφάνισή της, η αλήθεια είναι, δεν είχε τίποτα κοινό με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον αρραβώνα της. Δεν ήταν το ίδιο λαμπερή, φορούσε το παλτό της, δεν φαινόταν το φόρεμά της. 

Η Καναδή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα λευκό παλτό  Line The Label ενώ από μέσα φορούσε ένα πράσινο φόρεμα Parosh  των 437 λιρών. 

Το site της εταιρείας  Line The Label ήδη έχει πέσει καθώς δεν άντεξε το πλήθος των επισκεπτών. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε παλτό του ίδιου μπραντ. Το είχε κάνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα Invictus Games, όταν και έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι. 

Η ηθοποιός και μέλλουσα δούκισσα του Σάσεξ συμπλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα Aquazzura των 369 λιρών.

Σε ότι αφορά στα κοσμήματα, πέρα από το μονόπετρο το οποίο είχε σχεδιάσει ο πρίγκιπας Χάρι και έφερε ένα τεράστιο διαμάντι από την Μποτσουάνα στο κέντρο και δυο ακόμη από την προσωπική συλλογή της Νταϊάνα, η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε ακόμη ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από χρυσό 18 καρατίων Les Plaisirs de Birks των 850 λιρών. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!