ΝΟΣΟΣ ALZHEIMER: Ενημέρωση στην Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου




Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                          



ΝΟΣΟΣ ALZHEIMER:
Ενημέρωση στην Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Ενορία μας εκδήλωση-ενημέρωση σχετικά με τη νόσο Alzheimer.
Η δράση μας πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συνεργασίας της Ομάδας Κοινωνικής Πλεκτικής της Ενορίας μας με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών "ALZHEIMER Hellas".
Από τις 8 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα εξετάστηκαν, κατόπιν ραντεβού, περί τα τριάντα άτομα ηλικίας από 55 και άνω, με την φροντίδα δύο ψυχολόγων από την Εταιρία. Παράλληλα έγινε πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση στο ευρύ κοινό σχετικά με τη νόσο ενώ η ημέρα έκλεισε το απόγευμα με την επίκαιρη ταινία "Still Alice" η οποία συγκλόνισε και προβλημάτισε όλους όσοι την παρακολούθησαν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών "ALZHEIMER Hellas" και τους δύο ψυχολόγους που την εκπροσώπησαν στη δράση μας για τον κόπο της ενημέρωσης, όλους όσοι εργάστηκαν για την οργάνωση, το ζαχαροπλαστείο Galaxy και το φούρνο Αρχονταρίκι για την προσφορά κερασμάτων και το βίντεοκλαμπ MOVIELAND για την χορηγία της ταινίας.
Η συνεργασία μας με την Εταιρεία θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά με καινούργιες δράσεις.
#seraprojects2017_2018






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!