Black Friday στα Public: Τι ώρα θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα

Για να καλύψει όμως την υψηλή ζήτηση προχώρησε σε διεύρυνση του ωραρίου της αποκλειστικά για το Black Friday στην συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων της. Με ανακοίνωση που έβγαλε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ενημερώνει ότι "ειδικά για αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ημέρα Black Friday, τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα θα ανοίξουν στις 08:00 με εξαίρεση τα Public The Mall Athens, Golden Hall, Athens Metro Mall και Πυλαία Θεσσαλονίκη που θα ανοίξουν στις 09:00". Η εξαίρεση στα παραπάνω καταστήματα έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και το ωράριο λειτουργίας τους ρυθμίζεται κεντρικά.

Σε ότι αφορά τις προσφορές η εταιρεία κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της και μάλλον η τακτική της να ανοίξει μία ώρα νωρίτερα δείχνει ότι θα μπει δυναμικά για να κάνει την ανατροπή αν και μπήκε τελευταία στο παιχνίδι. Πάντως μία πρώτη γεύση των προσφορών για το Black Friday δίνει μέσω της ιστοσελίδας της.

Από τις προσφορές που έχουν διαρρεύσει πριν τα μεσάνυχτα όπου και θα ανακοινωθούν επίσημα, είναι πολυμηχάνημα - εκτυπωτή HPDeskJet Ink Advantage 3835 με έκπτωση 45% στα 49 ευρώ, LED τηλεόραση 40 ιντσών Strong SRT 40 FX από 249 ευρώ στα 199 και τηλεοράσεις OLED με έκπτωση έως 43%. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας Samsung OLED 75 ιντσών όπου η τιμή της διαμορφώνεται από τα 5.299 που ήταν θα πωλείται την Black Friday σε2.999 ευρώ.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!