Βανδαλισμοί και απόπειρα παραβίασης των γραφείων του ΚΚΕ στον Εύοσμο

Την άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών στα γραφεία του ΚΚΕ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Ευόσμου τονίζοντας:
«Καταγγέλλουμε την προβοκατόρικη, άνανδρη και θρασύδειλη διπλή επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στον Εύοσμο. Τα συγκεκριμένα γνωστά φασιστοειδή της περιοχής αφού αρχικά έσπασαν με πέτρα μέρος της οροφής, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Προσπάθησαν ξανά να παραβιάσουν τα γραφεία.
Τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του μαζικού – λαϊκού κινήματος.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει!
Ξέρουμε ότι σε μια περίοδο που κλιμακώνονται οι λαϊκές κινητοποιήσεις και δυναμώνει η συμμετοχή στην πάλη, τέτοιες ενέργειες, όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, μοναδικό στόχο έχουν να καλλιεργηθεί κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού του λαού, συκοφάντηση των εργατικών – λαϊκών αγώνων.
Το ΚΚΕ θα δυναμώσει την πάλη του για την ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, την ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας, για τη διεκδίκηση όλων όσα έχει ανάγκη σήμερα ο λαός.
Καλούμε την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία του Ευόσμου, να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου στο απεργιακό δικαίωμα, στο πετσόκομμα κοινωνικών – προνοιακών δικαιωμάτων και στα άλλα αντιλαϊκά μέτρα της 3ης αξιολόγησης και να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη, 9 Νοέμβρη 6.30 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!