Σαν Βουλγάρα παρουσίασαν τη Σταρ Ελλάς, στα Μις Κόσμος [εικόνες]

Κακή κατάταξη αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν την Σταρ Ελλάς Μαρία Ψήλου στα Μις Κόσμος στην Κίνα. 

Η Σταρ Ελλάς δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα με τον τίτλο να τον κατακτά η Σταρ Ινδία και τις Σταρ Ιταλία και Σταρ Βρετανία να κατακτούν επίσης τίτλους. 

Ωστόσο, την νεαρή από το Αίγιο την περίμεναν και δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς σε βίντεο που προβλήθηκε στο διαγωνισμό παρουσιάστηκε κατά λάθος ως η Βουλγάρα διαγωνιζόμενη, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το thebest.gr.

Επίσης, η Ελληνίδα καλλονή πριν τη μεγάλη βραδιά αναγκάστηκε να αναβάλει φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην Κίνα γιατί δεν είχε τι να φορέσει. Τα βραδινά ρούχα με τα οποία ταξίδεψε στις αποσκευές της ηταν μόνο για τις επίσημες εμφανίσεις της στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o Οίκος Τρανούλη, που ντύνει το μοντέλο, του έστειλε έξτρα φορέματα για έξτρα εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, αλλά αυτά χάθηκαν κάπου στον δρόμο.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφιά της Ελλάδας, με τους ανθρώπους του οίκου μόδας να προσπαθούν να την καθησυχάσουν, έτσι ώστε νηφάλια και ψύχραιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον διαγωνισμό.

Τελικά, ύστερα από αμέτρητα τηλεφωνήματα και e-mails, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν το πακέτο με τις τουαλέτες, στο τελωνείο της Ελλάδας.

Φωτογραφίες: Facebook @Μαρία Ψηλού


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!